Zelfbouwspecialist Easykit opent 9de toonzaal in Sint-Niklaas

Met onze 9 toonzalen in Melle – Kontich – Roeselare – Rotselaar – Geel – Hasselt – Maldegem – Groot-Bijgaarden en nu ook in Sint-Niklaas begeleiden wij jaarlijks meer dan 3500 zelfbouwers met het plaatsen van hun woning-technieken.

In de toonzaal te Sint-Niklaas kunnen onze klanten terecht voor verschillende zelfbouwpakketten. We tonen er via onze technische opstellingen hoe eenvoudig het is om zelf je verwarming, ventilatie, elektriciteit of sanitaire installatie te plaatsen. In onze nieuwe toonzaal is er tevens een opleidingsruimte waar wij onze klanten een aantal knepen van het vak leren. Naast de toonzaal is er ook een ruim magazijn met afhaalbalie.

We hebben zelf al onze technieken toegepast bij de bouw van de toonzaal. Zoals voor onze klanten hebben wij ook bij ons eigen project gestreefd naar een zo zuinig mogelijke installatie. Dit vertaalt zich in een energie neutrale toonzaal en magazijn.

Op het dak werden 112 van onze PV zonnepanelen geplaatst, de opbrengst hiervan gebruiken we voor het verwarmen van onze toonzaal via de warmtepomp en vloerverwarming.  Met ons domotica systeem zorgen wij voor een efficiënte sturing van de LED verlichting en verwarming. Voor de ventilatie hebben we ons ventilatie systeem  toegepast, dat zorgt voor een gezond binnenklimaat met recuperatie van de warmte!

De deuren zijn geopend vanaf 1 juni. Iedereen is welkom en dit zonder afspraak. In onze 9  Easykit toonzalen is de voorstudie en opmaak van de verschillende offertes steeds gratis. 

In samenwerking met Easykit

Meer nieuws van Easykit

Mijn budget voor technieken

Hoeveel kost de installatie van je verwarming, ventilatie, elektriciteit of sanitair?

Easykit Rotselaar in een nieuw kleedje

In 2004 opende Easykit zijn 4de toonzaal na Melle, Kontich en Roeselare.  12 jaar later hebben we

Een lange warme zomer graag, maar die slechte nachtrust door de warme slaapkamer pffff dat liever niet

We kennen het allemaal, we genieten overdag van de zon en de warme temperaturen maar snachts wens

Slimme zelfbouw voor fotovoltaïsche panelen

Zonne-energie is gratis en zo goed als onuitputtelijk. Waarom zou je er niet van profiteren?

Gratis documentatie van Easykit

GRATIS Nieuwsbrief