Zelf je collector voor verwarming monteren.

Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Easykit toont je hoe eenvoudig het is om zelf je collector voor de verwarming te monteren. Met het bijgeleverde instructieboek en aansluitschema maken wij je het nog makkelijker.

Meer nieuws van Eandis

Correcte aanmelding zonnepanelen bij je netbeheerder is belangrijk

Bart Tommelein, Vlaams minister van Energie, heeft vanmiddag Johan en An Bogaert uit Aalst in de bloemetjes gezet. Zij zijn de trotse eigenaars van de 275.000ste geregistreerde zonnepaneleninstallatie in Vlaanderen. Al die installaties produceren lokaal groene stroom en plaatsen het teveel aan geproduceerde elektriciteit op het net. Niet alleen is het verplicht je zonnepanelen aan te melden, het is ook belangrijk om veiligheidsproblemen bij werken aan het net te voorkomen en op elk moment de stabiliteit van de energielevering te kunnen garanderen.

Juiste meterstanden zorgen voor juiste facturen!

Ieder jaar opnieuw moeten de meterstanden voor elektriciteit & aardgas doorgegeven worden, of komt er iemand langs om deze opnemen. Als je ze zelf doorgeeft, komt het er op aan dit juist te doen. Dan zal normaliter ook je factuur juist zijn. De gegevens die je invult, worden doorgegeven aan je energieleverancier, die je enige tijd later de jaarlijkse afrekening stuurt. Maar hoe en wanneer doe je dit?