10 redenen om voor DucoBox Focus te kiezen!

Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

De DucoBox Focus zorgt dankzij de gepatenteerde, interne regelkleppen voor een lokale afvoer van vervuilde en/of vochtige lucht.  Dankzij intelligente metingen op basis van CO2 en/of vocht wordt er enkel geventileerd waar en wanneer nodig, én in de juiste hoeveelheid. Dit resulteert dan ook in een optimale energiebesparing!

Duco geeft in deze animatie 10 unieke voordelen van de DucoBox Focus op een rijtje die ervoor zorgen dat u niet om deze innovatie heen kunt.

Meer nieuws van Duco Ventilation & Sun Control

Connect with duco
Geplaatst in Evenementen > Batibouw > Batibouw 2017.

Duco onthult tijdens Batibouw 2017 het geheim van gezond en betaalbaar wonen

Net zoals een duizendtal exposanten maakt ook Duco zich op voor een nieuwe editie van Batibouw 2017. Dat het nog tot donderdag 16 februari wachten is tot de deuren van de belangrijkste Belgische beurs voor de bouw-, renovatie- en woonsector voor de 58ste keer openzwaaien, weerhoudt de ventilatiespecialist niet om toch al even vooruit te blikken. Dan vormt paleis 12, stand 501 het uitstalraam voor alle particulieren en professionelen met concrete bouw- of verbouwplannen die het geheim van gezond en betaalbaar wonen willen ontrafelen. Met zijn totaaltoepassingen laat Duco het grote publiek zien dat de oplossing binnen handbereik ligt.