Comfortabel wonen met Niko Home Control

Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Is Niko Home Control domotica? Zo noemen we het in elk geval niet graag. Want Niko Home Control is een elektrische installatie die ervoor zorgt dat je veiliger en comfortabeler woont. Maar zonder de toeters en bellen die je niet gebruikt. Verlichting, verwarming en ventilatie die je met 1 druk op de knop op een geprogrammeerd niveau instelt, automatische bediening van rolluiken, zonwering en gordijnen, bediening vanuit je luie stoel, zoneverwarming, instellingen die je zelf gemakkelijk aanpast: Niko Home Control betekent écht slim wonen.

Meer nieuws van Niko

Sarah en Jan vertellen je hun verhaal
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Aangenaam wonen met Niko Home Control

Een 2-tal jaar geleden gaven Sarah (35) en Jan (36) de woning die ze kochten een complete make-over. Hun doel: een huis waarin moderne technieken het veilig en aangenaam wonen maken. Een praktische, degelijke, gemakkelijk te bedienen en aan te passen elektrische installatie dus. Wat ze níet wilden: allerlei snufjes die ze toch nooit zouden gebruiken. Niko Home Control geeft hen vandaag waar ze naar op zoek waren.

niko Home control
Geplaatst in Evenementen > Batibouw > Batibouw 2017.

Batibouw 2017 : Een op de twee jongvolwassenen wil slim huis

De helft van de 25-34-jarigen geeft de voorkeur aan een zogenaamd “slim” huis. Ze zijn met hun smartphone vergroeid, en zien een woning die ze mobiel kunnen bedienen en waarmee je zelfs communiceert als een logische volgende stap. Dat blijkt uit een onderzoek dat marktonderzoeksbureau TNS bij 1.600 Belgen uitvoerde in opdracht van Niko, marktleider in slimme elektrische installaties.

Usb lader niko
Geplaatst in Evenementen > Batibouw > Batibouw 2017.

Batibouw 2017 : Niko lanceert krachtigste smart USB-lader op de markt

Op Batibouw 2017 lanceert Niko zijn gloednieuwe smart USB-lader, meteen de krachtigste op de markt. Deze inbouw USB-lader biedt niet alleen een mooie en comfortabele oplossing voor de overvloed aan opladers in huis, door het laadvermogen van 3,5A kunnen zelfs 2 toestellen tegelijkertijd op volle kracht opgeladen worden. 

Niko Home Control - smarthome
Geplaatst in Evenementen > Batibouw > Batibouw 2017.

Batibouw 2017 : Ga jij ook voor een smarthome?

Een huis wordt pas echt slim als alle aanwezige technieken met elkaar communiceren. En dat is net waarom de nummer 1 in huisautomatisering Niko, ventilatiespecialist Renson, VELUX en Reynaers Aluminium de handen in elkaar slaan. De vier marktleiders willen hiermee het leefcomfort naar een hoger niveau tillen, met het gebruiksgemak voor de bewoners als absolute prioriteit.

Kies voor elke lamp en elke situatie de juiste dimmer

Winter of zomer, dag of nacht, waar dan ook in huis: met een dimmer zorg je altijd en overal voor de juiste hoeveelheid licht. Want het juiste licht is essentieel om je goed te voelen. Bij Niko vind je een uitstekende dimmer voor elke lamp, elke plek, elke situatie en elk type elektrische installatie in nieuwbouw én renovatie.

Gratis documentatie van Niko