Je plint schilderen

Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Wat doe je eerst? De muur? Of de plinten? In deze 2 minuten durende klusvideo geven we een aantal tips hoe je deze relatief eenvoudige schilderklus het best kan aanpakken. Styliste  
Brechtje laat onder andere zien dat je kieren gemakkelijk vult met acrylaatkit, welke grondverf je gebruikt bij een lichte - of juist donkere - verf, en of je beter eerst met de boven- of onderkant van de plint kunt beginnen. 

Bekijk ook het gedetailleerde stappenplan én een lijst met alle benodigdheden voor deze klus. Ga voor meer informatie naar de Verfkluswijzer.

Meer nieuws van PPG Coatings

Memo paint
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Sigma Memo Paint. De schrijf-wis-schrijf verf.

Sigma heeft iets nieuws: Memo Paint. Met deze verf wordt iedere egale oppervlakte beschrijfbaar met whiteboard- of krijtstiften. Het is daarna simpel te wissen en opnieuw te beschrijven. Leuk voor in de hal of in de keuken. Handig voor op kantoor of school. Sigma Memo Paint is gemakkelijk verwerkbaar en heeft maar één laag nodig. De verf is transparant, dus u kunt hem gebruiken over iedere kleur en op iedere egale ondergrond. De praktische en creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

Sigmapearl Clean Matt
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Matte muurverf blijft mat, ook na reinigen!

Ooit al matte muurverf afgewassen? Dan weet je vast en zeker dat je hiermee overgaat van de ene vlek naar de andere. Met dit probleem heeft Sigma komaf gemaakt. Sigma heeft een hoogwaardige matte muurverf ontwikkeld, die reinigbaar is zonder 'opglanzen', namelijk De Sigmapearl Clean Matt! Zijn prestaties zijn zo sterk op het vlak van blijven matheid, afwasbaarheid, eindresultaat, verwerking & dekking, dat de verf ook gebruikt wordt in veeleisende omgevingen zoals restuarants, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en de voedselverwerkende industrie.

kleur van het jaar 2017
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Sigma Coatings inspireert met veelzijdige kleur van het jaar

Kleur van het jaar 2017 : NCS-kleur S 3020-R70B. Een beetje paars, een beetje grijs en een vleugje blauw maar vooral dé trendkleur van Sigma Coatings voor 2017. Met deze kameleonkleur van het jaar reikt Sigma Coatings een wereld van inspiratie aan: van speels en elegant tot rustig en mysterieus.

Eetkamer
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Visie op kleur door Sigma

Een goed en doordacht kleurgebruik heeft een positieve invloed op de sfeer in een ruimte en de gemoedstoestand van de gebruikers. Met dit in het achterhoofd heeft Sigma gewerkt aan een nieuwe filosofie: Colours of Life.

Warme aardetinten in je interieur
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Warme aardetinten

Heb je in je woning houten meubels staan, ga van voor aardetinten om de muur. Ook touw & aardetinten gaan hand in hand. Leg een jute tapijt op de vloer of hang een plantenbak op aan een touw. Wil je toch voor warme gaan, kies dan voor romig warmwit als basiskleur op de muren. De Histor kleuren, Compact en katoen, combineren heel vanzelfsprekend met aardetinten.

Gratis documentatie van PPG Coatings